SOBRE NOSALTRES

Què és Vivencial.cat?

Vivencial.cat neix amb la il·lusió de redescobrir el turisme de proximitat, un turisme ple d’experiències úniques, sorprenents i amb un alt impacte emocional. Durant anys, hem recorregut pam a pam Catalunya resseguint les festes i tradicions de la mà ONVAIG.CAT, i fent que molta gent les visqués com un local, descobrint al 100% les seves experiències. 

Al març del 2020, la pandèmia ens va parar amb sec l’oportunitat de gaudir d’aquest patrimoni immaterial tan efímer i alhora, tan profund en el temps. Però això no ens va aturar. Durant aquests anys, hem tingut l’oportunitat de conèixer desenes de persones, famílies i empreses que amb passió i dedicació treballen per un turisme de qualitat, sostenible i arrelat al territori.

CastellPobladeLillet

Aquells tastos de vins entre oliveres de l’Alt Empordà parlant sobre enologia i ecologia amb en Josep i la Marta.

La valentia dels joves de la cerveseria CTretze i l’experiència de l’Àngel de Licors Portet.

fabrica-ctretze-900x560
Gambes Palamos

Les rutes amb bicicleta i la saviesa d’en Joan de Palamós navegant per les costes del Baix Empordà.

Tot allò que havíem gaudit nosaltres, que ens havia fet emocionar, volíem que ho pogués viure molta més gent!

Coneix a l'Equip

WhatsApp Image 2021-02-18 at 16.49.12

Laia Andreu - Directora
"Reinventar-se dia rere dia i no deixar de crear. Buscar noves experiències que transmetin emocions i expliquin històries personals."

WhatsApp Image 2021-02-18 at 16.49.15

Montse Auguets
"Llegir, escriure i descobrir. Descobrir, emocionar-me, vibrar i viure amb els cinc sentits per després poder-ho escriure."

WhatsApp Image 2021-02-18 at 16.49.20

Marc Rubí
"Enamorat de viatjar i de la cultura popular, m'agrada captar-ne els moments mitjançant una càmera de fotos o de vídeo."

Vols col·laborar amb nosaltres?

Al següent enllaç trobaràs un formulari de contacte mitjançant el qual ens pots enviar un qualsevol missatge, suggeriment o dubte.  Et respondrem tan aviat com ens sigui possible.